View Single Post
Old 06-18-2010, 11:35
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Hát az inter barca meccsel tényleg nem tudom mi volt a bajotok. az sztem amellett hogy nem volt egy gólzáporos meccs, igenis látványos volt. nekem nagyon bejött azon a meccsen, hogy ott aztán minden támadást kiprobáltak a katalánok. szélen felvezetve középre adni, keresztbe játszás, középen rövid passzokkal cselezni, felivelgetni. tényleg megmutatta a barca a támadás színe javát. gyönyörü cselek és betörések voltak, amig küzdöttek...

Amúgy meg sztem nem kéne szidni Mourinhot, én se szeretem a muksót, de ettől sztem jelenleg a világ 2-3.legjobb edzője Sir Alex és talán Capello után.
Azért neki az inter a 2.csapat amivel Bl-t nyer és a chelsea-vel is döntőig jutott, ahol csak 11-esekkel kaptak ki...
És sztem a real madrid kispadján nagyon is jó lesz. Ő talán az egyetlen olyan edző, akinek van akkora tisztelete és tekintélye a játékosok elött, hogy a nagy sztároknak is letudja törni a szarvát és összjátékra sarkalni őket,hogy tényleg világválogatottként játszanak, nem pedig úgy mint most, hogy sok sztár egy mezben, de gyakran nem mint csapat.

Maradonának meg tényleg igaza van.
Nem is a Barcával volt ott a baj! Mourinhot pedig nem szidtam, mert tényleg jó edző, nem ezzel az egy meccsel nyerte meg az Inter a Bl-t meg a bajnokságot. Csak ahogy írtam ez a minden áron megfojtjuk a másik játékát nekem annyira nem jön be, bár tagadhatatlan, hogy hatásos.
*Közben már itt a munkahelyen is erről megy a vita *

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote