View Single Post
Old 06-18-2010, 01:21
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Nem akarlak megsérteni meg a lelkes éljenzöidet sem de kb akkor annyit értesz a focihoz mint LÓ a hátúszáshoz....vagy a másik lehetöség az hogy nem láttad az INTER - BARCELONA meccset amit meg erösen kétlem..na szóval neked és az éljenzöidnek...Amit SVÁJC bemutatott az egy CÉLFOCI volt ami a spanyolok ellen talált ki egy olyan edzölegenda aki két különbözö csapattal is BL-t nyert neve Ottmar Hitzfeld..Az hogy hellyel közzel a játékosainak sikerült megoldani a feladatot azt úgy nevezik jobb helyeken hogy taktikai fegyelem..Ugyanis a SPANYOL válogatottat csak ilyen játékkal lehetett megszorítani ha ne adj isten láttad, hogy hogyan is nyerték meg az EB-t..Azt még így is csak egy apró hajszál kelett ahhoz, hogy az amúgy kitünöen játszó Spanyolok NE egyenlítsenek ki gondolok Xabi Alonso kapufájára....Kb ennyit szerettem volna a felvilágosításodra elmondani és remélem a többi mérközést nyitott szemmel és megfelelö szakértelemmel is fogod nézni..

köszönöm Szíves türelmedet
Ezzel teljesen egyetértek. igazából amit tdomo mondott csak felével értettem egyett játéknak nem volt játék, viszont foci az volt, legalábbis az utobbi évek ezt a taktikát igazolják csapat szinten is... a németek is ezt csinálják, csak egy szinttel magasabban, már évek óta.

De, nekem mindig is a "délebbi" játékstilus, a latinosabb jött be, ami néha néha már mondhatni grundfoci. és itt nem a látványos megoldásokra,cselekre értem. hanem amit pl ma mutatott mexikó vagy argentina: 2-3ember között is tartom a labdát zsebkendőnyi területen és tovább tudom adni. pont ez tetszik ezekben a latin-amerikai csapatokban, hogy az alapfelállás mellett teljesen spontán próbálnak játszani. emellett ezért szeretem európában még a spanyol,holland,portugál vagy az olasz csapatot. mindegyikben ott van az,hogy igazán csak akkor jók, ha a vérük hajtja őket és nem egy stabil megkoreografált meccset játszanak az edző előirásai szerint. nem véletlenül jellemző rájuk,hogy csak a hirtelen halál alatt játszanak igazán jól. én pl ezért sem irtam le még az olaszokat sem ezen a vb-n

Reply With Quote