Quote:
Originally Posted by Kjozsitour
Mihez kezdjek több tíz millió arannyal, ha csak napi 900 fegyverre van szükségem?
|
Látom, hogy olyan ember vagy, aki ha nem adja fel, akkor el fog jutni a legfelső, vagyis az 1/A szintre. Ha nagyon nagyon ügyesen csinálod, akkor 2400 hektárról fogsz fellépni oda. Majd megdöbbensz, hogy a A teljesítéséhez, a folyamatosan felfelé tolódó top miatt jelenleg több mint 8000 hektár szükséges. Ha ezt fedezni akarod, akkor 6000 hektár fedezése, mondjuk számoljunk egy kis számmal, 100 katona/hektár áron, 6000*100, az ugye 600.000 katonát jelent. Ennek a piaci ára legyen egy nagyon minimális, 5000 arany/katona. Ez már 3.000.000.000 arany, vagyis 3milliárd.
DE a fedezés sose lesz olyan olcsó ott, bizony 1000 katona/hektár is lesz majd, így ha számolunk egy átlag 700katonát, hektáranként, akkor az összeg meghétszereződik. Tehát immár 21mrd arany. Plusz én még nem láttam 5k-ért katonát A-ban, inkább 7-10k között, akkor ez megint akár meg is kétszereződhet.
Láthatod, hogy sajnos/szerencsére nem csak a stratégia, hanem a pénz is az úr a játékban. 30mrd arannyi katonát/fegyvert/gabonát nem egyszerű kitermelni A-ban. Ezért a lehető legjobban érdemes optimalizálni. Ha pénzt akarsz gyűjteni, fel kell add a haladást, és termelő épületekkel, piacolással, lopással, tekercsírással neki kell állni, és pár100 kört eltölteni így. És ez is olyan mennyiség lesz, ami A-ban elhanyagolható.
Mondjuk én, ha most lépnék fel A-ba, nem szeretnék úgy menni, hogy nincs nálam kb 10mrd értékű akármi, mert A-ban nem kis hektáron éri meg termelni.
(A számok csak hasraütésszerűek, igazán a pénz értékét szerettem volna kicsit megmutatni. Nagyságrendileg megállja a helyét.)
Nem elrettenteni akartalak, mert nem ez volt a célom, hanem az, hogy ha eljutsz oda, akkor ne járj úgy, mint mások. Fel kell készülni rá, és ezt legjobban pénzzel lehet.