View Single Post
Old 06-16-2010, 13:10
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Kjozsitour View Post
Mihez kezdjek több tíz millió arannyal, ha csak napi 900 fegyverre van szükségem?
Látom, hogy olyan ember vagy, aki ha nem adja fel, akkor el fog jutni a legfelső, vagyis az 1/A szintre. Ha nagyon nagyon ügyesen csinálod, akkor 2400 hektárról fogsz fellépni oda. Majd megdöbbensz, hogy a A teljesítéséhez, a folyamatosan felfelé tolódó top miatt jelenleg több mint 8000 hektár szükséges. Ha ezt fedezni akarod, akkor 6000 hektár fedezése, mondjuk számoljunk egy kis számmal, 100 katona/hektár áron, 6000*100, az ugye 600.000 katonát jelent. Ennek a piaci ára legyen egy nagyon minimális, 5000 arany/katona. Ez már 3.000.000.000 arany, vagyis 3milliárd.
DE a fedezés sose lesz olyan olcsó ott, bizony 1000 katona/hektár is lesz majd, így ha számolunk egy átlag 700katonát, hektáranként, akkor az összeg meghétszereződik. Tehát immár 21mrd arany. Plusz én még nem láttam 5k-ért katonát A-ban, inkább 7-10k között, akkor ez megint akár meg is kétszereződhet.

Láthatod, hogy sajnos/szerencsére nem csak a stratégia, hanem a pénz is az úr a játékban. 30mrd arannyi katonát/fegyvert/gabonát nem egyszerű kitermelni A-ban. Ezért a lehető legjobban érdemes optimalizálni. Ha pénzt akarsz gyűjteni, fel kell add a haladást, és termelő épületekkel, piacolással, lopással, tekercsírással neki kell állni, és pár100 kört eltölteni így. És ez is olyan mennyiség lesz, ami A-ban elhanyagolható.

Mondjuk én, ha most lépnék fel A-ba, nem szeretnék úgy menni, hogy nincs nálam kb 10mrd értékű akármi, mert A-ban nem kis hektáron éri meg termelni.

(A számok csak hasraütésszerűek, igazán a pénz értékét szerettem volna kicsit megmutatni. Nagyságrendileg megállja a helyét.)

Nem elrettenteni akartalak, mert nem ez volt a célom, hanem az, hogy ha eljutsz oda, akkor ne járj úgy, mint mások. Fel kell készülni rá, és ezt legjobban pénzzel lehet.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: