View Single Post
Old 06-16-2010, 12:35
Kjozsitour Kjozsitour is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 77%

Quote:
Originally Posted by Redback View Post
5-ös szinten még talán megéri a kereskedő, de fentebbi csoportokban, mikor a nyersi ára ige húzós lesz, vagy amikor igenis szükség lesz arra az 5%-ra, a kereskedő visszaszorul igen igen, szerintem. Fentebb egy Építésszel sokat spórolhatsz, és igen, sokat számít az az egy kör A vándor is jól jöhet, amikor leütnek és 3körre esel tőle, vissza tudd kísérni. 2-ben, de már szerintem 3-ban is egyre nagyobb értéket képvisel a föld, és nem a pénz szerintem.
Fegyveren kívül nincs szükségem nyersanyagra, fokozatosan, kb 10 hektárral növelem a földet, napi kb 1200 fegyverre van szükségem, ennek a nagy részét termelem, lopom, de nem akaszt meg, ha 1 millió rámegy a fegyverre

Ha már az építkezésre nincs pénz, akkor szerintem nem stabil az ország..

Ha a vándort leütik, akkor nyilván egy erősebb ellenfél volt, ha vissza akarok ütni, valószínűleg szövetségi erővel teszem, és azok biztos, hogy nem vándorok, ergo mind1, h 4 v 6 kör mire a sereg kimegy-visszaér. A föld, igen, az érték, de attól függ, hogy építed be..

A tudománytekercsekben nem bízhatsz, ha nem gnóm v óriás vagy, akkor a lelopásuk nem sokkal marad el attól, mintha földet rengetnének..
Reply With Quote