Én is voltam ork elég hosszú ideig. MF-ként és szöviben is.
Szöviben még hagyjám, mert ha van aki elrettentően vissza-variz és visszalop, akkor lehet egy elég komoly kiélezett orkot csinálni.
Persze fontos szempont a gyors reakció mert az ork nem bírj sokáig a tekli-lopást és a viharokat, szárazságot. Nem véletlenül írja a súgó, hogy sok játékidőt igénylő faj.
Viszont mf-ként nem igazán lehet arra használni amire való, mert hipp-hopp darabokra tépik! Még az új hullát is szívesebben bevállalnám mf ként, mint az orkot!
Én a lassúban játszottam vele az 5. szinten még mf ként is használható, de csak az alján. Följebb az erősebb szövik ellen nem sokat ér, még szöviben sem. Talán ahol elég bika lehet, az a 2b, mert sokan játszanak, sok a szövi-háború és a krónikát nézegetve szerintem farvizen elég jól lehet haladni vele. 4j ben még talán elmegy, de a 3E ben is igen nehéz a dolga.
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|