Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-30-2006, 23:54
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Gyerek
Kedves Zoli! a süket duma rád jellemző, meg az infók kiadása is... Meg az is kedves volt, hogy a fél 1/A-t jkszel megvádoltad, az összes környékbeli ori a klántársam Ja és úgy látom rövid az emlékezeted akkor Méri mér ütött be minket talán ő is haver??? Biztos vele is jkszeztem? Ezt ugye nem gondoltad komolyan. És én csak annyit akartam megjegyezni, hogy nekünk a családunk miatt nincs annyi időnk a hódra mint nektek ahogy remélem Baba meg is értette, tőlem akár 100 évig is ellehetsz ott nem érdekel, egyenlőre fontosabb a család. A többi vádadra nem tartom a választ se érdemesnek , talán előtte a saját házad táján kéne körbenézned. Szóval érezd jól magad ott fent, de a magas lóról néha le is szállhatnál azért
Csongor
Hali!

Méri azért ütött be titeket, mert ott voltatok, gyengék voltatok és amúgy sem tudtátok volna megfogni a seregét, ha ébren vagytok, ha nem. Kockás legalább fél évig ácsorgott teljesen üresen, még én is legömbiztem, ebből következtettem arra az egyszerű és logikus tényre, hogy túl sok ellenségetek nem lehetett a közelben.

Jó akkor ne nevezzük süket dumának. Tehát vagy akkor hazudtál amikor személyesen mondtad, hogy ti hogyan figyeltek, vagy most hazudsz. Egyébként a lényegen nem változtat.
Pötit elegem van a vádaskodásokból és az egyéb érdekesebbnél érdekesebb kitalációkból, ezért részemről el van felejtve a finom hangnem.
A családi élete, senkinek sem érdekel, sem az hogy hány gyereke van ,sem az, hány felesége, hány anyósa stb. stb. és éppen mikor mi a szociális problémája.
Abszolút hidegen hagy bárki lelkivilága, a játékhoz való hozzáállása, a kitalációi, a lelki félelmei, az üldözési mániája, meglátásai és elvei. Nem vagyok orvos, az ilyen jellegű problémákkal egy pszichiátert, vagy egy családi tanácsadót kell felkeresni. Esetleg lehet határidő naplót venni, és jól beosztani az időt, vagy komoly családos emberként elgondolkodni, hogy mi a fenének erőlködsz egy Internetes játékkal a család helyett. A gyerekekkel ki lehet menni a játszótérre, vagy hagyni, hogy ők is odaférjenek a géphez, ilyesmi.
Mi a fenének magyarázkodsz például, hogy miért nincs időd játszani? Találkozásunk alkalmával felnőtt embernek tűntél, akkor mit erőlködsz egy játékkal, amire időd sincsen? Nevelj tevét, vagy hősembert, az kevésbé időigényes vagy nézz foci meccset, amit akarsz.
Az sem érdekel igazán, hogy neked mi a véleményed, csak gondoltam, nem szállok le semmiféle lórol, inkább hagyom, hagy lovagoljatok csak továbbra is a kecskén és ácsorogjatok még jópár évig egy helyben. Ebből is látszik a kecske nem alkalmas szállításra.
Igaz, ha így haladtok és kiesik előletek az összes klán, még TOP1 is lehettek. Kitartás kérdése az egész, eddig jól megy, ez is egészen jó taktika.
Mindezek mellett neked is külön köszönöm az értelmes hozzászólást és a rengeteg sok és jó javaslatot, igazán felemelő volt.
Reply With Quote