View Single Post
Old 06-09-2010, 00:55
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Szerintem 4óráson már jobb a gazdálkodó.
De úgyse azon múlik...
Nekem hálistennek az elején mindenem lelopták... Asszem Tuvalu volt, de nem biztos... Sajnos az elején éppen a tolvaj képzés nem fért bele a körbe, hirtelen kv lett... Abban a körben pedig elment mindenem... Akkor nekiálltam bányászati tekercseket gyártani. Megérte.

Ekkor nem csináltam védő egységeket, reméltem, hogy E-betűvel nem fognak kijönni rám az első körbe. Aztán amikor csináltam az íjakat, mielőtt beért volna, megkaptam az első adag lovat. Amikor a második nagy kupac íjászt csináltam, és 1 kör volt belőle, megkaptam a 2. éppenhogy nem védem lóadagot...

A végére 1600körüli hadi egységem volt, ebből 540 íjász, 600feletti paci meg 500körül támadó. Ezek az egységek összesen nem voltak elegendőek a végén átütni Tuvalut, bár csak random nyomtam egy sorszámra a pontlistán.
Kevés fém, kevés fegyver....

Egyébként nem tudom, hogy kell népre gyúrni... Vale-nak több, mint 7k embere volt, nekem 4... Mindig volt megfelelő mennyiségű kórházam, mindig fenn volt a morál, nem volt adó, nem volt rajtam vihar, nem éheztem egyszer se, nem loptak embert, mégse lett több...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)