Thread: Klán MNT
View Single Post
Old 07-22-2006, 16:46
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Csocsó
De a klán mnt-be kötelező!
Nem véletlen keres az ork (v bárki) már meglévő klánt! Ha sajátot akarna akkor csinálna ez egyértelmű!
Igen, nem véletlenül keres az ork, vagy bárki más meglévő klánt, azért, hogy kihasználja az ebből adódó előnyöket... de ha valaki belép egy meglévő klánba, akkor biza elfogadja annak a klánnak a másokhoz való viszonyát és nem csak a javait... a klánmnt pedig nem kötelező, ezt a klánvezér kötné és ha nem tetszik, akkor válts vezért vagy klánt... ha pedig még csak most lépnél be, akkor meg nézd meg jól, hogy hova lépsz be és olyan klánt keress, ami az elvárásaidnak megfelel (tudod, diplomácia is a játék egyik része...), ugyanis az nem mindenki más hibája, ha valaki rossz helyre lép...

Quote:
Originally Posted by Csocsó
Hát ha le van korlátozva a kiosztható klán mnt-k száma akkor tutira nem!
Miért kéne korlátozni??? Mindenki annyi mnt-t köt amennyit akar, a kölcsönös mnt-t meg ugyibár a másik oldalnak is el kell fogadnia...

Még 1x leírom, az nem lehet érv a klánmnt bevezetése ellen, hogy mi van akkor ha olyan klánba lépek, akinek mindenkivel van mnt-je, ugyanis meglévő klánba lépni sem kötelező, sőt mindenki maga választhatja meg, hogy melyik klánba lép...
És születnek emberek.
Reply With Quote