Na egy pár dolgot tisztázzunk már...
Az, hogy valaki klánbelépés előtt mennyire tájékozódik arról, hogy kikkel és mennyi mnt-je van a klánnak, amibe be akar lépni, az NEM attól függ, hogy van e klánmnt-re lehetőség vagy nincs. Mivel az mnt megkötésének semmilyen formája NEM KÖTELEZŐ, ráadásul van lehetőség SAJÁT klán létesítésére is, ezért végképp marhaság arról beszélni, hogy mi van ha szegény orkkal, ez meg az lesz...
A klán mnt-nek az az értelme, hogy ha már valakik megkötik, akkor rendesen működjön, mert az nem rendes működés, hogy két klán tagjai egyéniben mnt-ben vannak, de klánszinten szétüthetik egymást, vagy klánszinten kötnek mnt-t és egyéniben ütik szét egymást, ugyanis nem véletlenül az a neve, hogy MEG NEM TÁMADÁSI egyezmény...
Ráadásul így majd mindenki jobban meggondolja, hogy kivel köt mnt-t és nem fog boldog-boldogtalannak mnt-t küldözgetni.
Arra a kérdésre pedig, hogy miért kötne valaki mnt-t olyasvalakivel, aki nincs a közelében sem, igazán egyszerű a válasz, azért mert a barátai vannak ott is és ennek gesztus értéke is van. Nekünk is van olyan mnt-nk ami soha nem befolyásolta a játékunknak (a Pincérekkel), hisz sosem voltak a közelünkben sem egyénileg sem klánban, de ettől függetlenül minden új tag megkötötte.
És születnek emberek.
|