View Single Post
Old 06-06-2010, 14:44
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
Szerintem buta ötlet, amit írsz. 1000 kör és lefordulok egy kék számért? már megyek is. vagy csak nézelődöm egy kicsit, és lefordulok a semmiért? akkor maradok és regizek egy új országot.

fix 6-7 heki, és lehet fordulni? erre írtátok minden alkalommal, hogy ne osztogassuk már a plusz szemeket semmiért. ja és mennyi is most a top 30 alsó határa? és mennyi lesz fél év múlva? lehet, hogy most át tudja mindenki lépni 1000 kör alatt a fix 6-7 heki és a top alja közti szakaszt, de meddig? akkor is simán átjut majd, aki akar, ha a top 15K hekinél kezdődik?

A te javaslatod sokkal több bonyodalommal járna és még annyit sem oldana meg, szerintem.
Újra elmondom: A LEGELSŐ ORSZÁGOT BÁRHONNAN, az összes többinek ott vannak az eredeti feltételek... De persze, hogy hülyeség...

De tudod, hogy mi a hülyeség? Az, hogy egy olyan ötletnek, jövőt jósolni, miszerint 5k plusz kör eltöltésével megkapható személyiség miatt majd megoldódik a top felfelé mozgása, a kezdő játékosok örülni fognak, hogy jeee, bazze, végigmentem a játékon, és baromira nincs belőle semmi elismerésem... Egyedül én tudom, hogy már másodszor itt vagyok... Biztos nem menne el a kedve...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote