06-06-2010, 14:44
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Szerintem meg, ha olyan nagyon-nagyon tudod, hogy mik a jó ötletek, akkor mutass párat, amikre majd rácsapunk, hogy: Igen, Remy, ez a remek megoldás, nem értem, hogy miért nem jutott nekünk eszünkbe...
Ötletelünk, Remy.
Nem mondtam, hogy remek ötletek vannak itt, amit mondtam, az se old meg mindent, de valamit csinálni kell. Csak beszélgetünk róla, de azért mégis, lassan 10k hektár lesz a top... 2 év alatt 3k-t ment feljebb... 2 év múlva ott lesz a top, ahol én vagyok most? Ott, ahol vagyok, 2 év munkája, és néha negatív munkája. DE mindenképpen aktív munkája. Tudom, hogy mennyi termeléssel, mennyi pénzzel járt. Egy kis országnak, egy kezdőnek ez nem megoldható túl könnyen.
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Szerintem buta ötlet. Semmit sem old meg. Senkinek nem lesz könnyebb, ha bevezetünk egy fix hektárt, ami SEMMIRE SE jó...
Talán annak lenne értelme, hogy az első országgal 1000kör után bárhonnan lefordulhatsz, miután megtapasztaltad az A-t. Ha már láttad, akkor jóval egyszerűbb lesz felkészülni rá. DE akkor is problémát okoz az, hogy a TOP-ot az elfek őrült tempóval tolják felfelé...
Azt mondom: fix 6-7k hektár, lehet fordulni. Ha nem vagy a top 30%-ban és eltöltöttél 1000kört a minimális forduláshoz szükséges terület felett, akkor pedig legyen a lázongás, morálromlás.
Akinek nincsenek ambiciói A-ban, az lefordul, akinek van, feljebb megy. Ennyi..
|
ha nem mennétek feljebb az elfek sem tudnának feljebb menni, nem értem miért kell a top emelkedését egyedül csak az elfek nyakába varrni. Kicsit már idegesít
|