View Single Post
Old 06-06-2010, 14:37
Takanohana Takanohana is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Szerintem buta ötlet. Semmit sem old meg. Senkinek nem lesz könnyebb, ha bevezetünk egy fix hektárt, ami SEMMIRE SE jó...

Talán annak lenne értelme, hogy az első országgal 1000kör után bárhonnan lefordulhatsz, miután megtapasztaltad az A-t. Ha már láttad, akkor jóval egyszerűbb lesz felkészülni rá. DE akkor is problémát okoz az, hogy a TOP-ot az elfek őrült tempóval tolják felfelé...

Azt mondom: fix 6-7k hektár, lehet fordulni. Ha nem vagy a top 30%-ban és eltöltöttél 1000kört a minimális forduláshoz szükséges terület felett, akkor pedig legyen a lázongás, morálromlás.
Akinek nincsenek ambiciói A-ban, az lefordul, akinek van, feljebb megy. Ennyi..
Szerintem buta ötlet, amit írsz. 1000 kör és lefordulok egy kék számért? már megyek is. vagy csak nézelődöm egy kicsit, és lefordulok a semmiért? akkor maradok és regizek egy új országot.

fix 6-7 heki, és lehet fordulni? erre írtátok minden alkalommal, hogy ne osztogassuk már a plusz szemeket semmiért. ja és mennyi is most a top 30 alsó határa? és mennyi lesz fél év múlva? lehet, hogy most át tudja mindenki lépni 1000 kör alatt a fix 6-7 heki és a top alja közti szakaszt, de meddig? akkor is simán átjut majd, aki akar, ha a top 15K hekinél kezdődik?

A te javaslatod sokkal több bonyodalommal járna és még annyit sem oldana meg, szerintem.
Reply With Quote