View Single Post
Old 06-04-2010, 18:52
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Liza itt is... View Post
Szerintem nem kéne ellehetetleníteni a full elf szövik életét. Már így is nagy pofon volt nekünk az élőhalott erősítése. A csoportra túl nagy erőt képvisel, nem csodálkoznék ha visszaszorulnának az orkok. A jelen rendszerrel a védekező országok hamarosan kiesnek a top 30-ból, aktív játék mellett is.

Nekem a jelen helyzet sem tetszik. Fedezéssel nehéz a top 30-ban maradni.
Megnehezíteni a Full-elf szövetségek életét??? Ne viccelj már... Nincs klán, aki át tudna menni rajtatok, csak ha bután csináljátok... Most azért, mert 1-2 ország le tud szedni egyéniben, még nincsenek az elf klánok kiherélve. Vagyis ki vannak, csak az SAJÁT DÖNTÉS volt.

Ennyi erővel jöhetnének a törpék, hogy el van lehetetlenítva a játékuk, mert most már A-ban 2 olyan ország is van, aki könnyen beverheti őket. Nem nagyon látok ilyet.

És ha bejönne egy kis könnyítés arra, hogy könnyebben forgassatok országokat, akkor nem értem, hogy miért lennétek ellehetetlenítve...

Sajnos az 1/A egy olyan csoport, ahol aktivitás nélkül nem lehet megmaradni, CSAK elffel...

Sokszor olvastam különféle topikokban, hogy tessék alkalmazkodni az egyes csoportokhoz. Ha így marad, akkor a ti életetek sem lesz könnyebb, nemhogy az új játékosoké. Irtózatos sebességgel tolják az elfek, és elf klánok fel a top-ot, akikről a föld klánban le sem üthető...

Ne a saját érdekeid után menj, hanem, hogy mi teheti játszhatóbbá az adott csoportot...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: