View Single Post
Old 06-03-2010, 19:49
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Az elhangzott javaslat nem sokat változtat azon, hogy valaki betesz A-ba egy országot, és a B-ből forog ezután. Ők ugyanúgy létrehozzák ezt az elf részt, ha úgy ítélik meg, hogy könnyebb ottmaradni, és időnként felfedezni, mint a könnyebb szintet elérni "nulláról".

Ha könnyebb az A-ból való fordulás, akkor ennek egyik lehetséges kimenetele, hogy aki az új feltételnek megfelel, az lefordul, és nem megy tovább. Bármilyen örömteli is ez elsőre, a valóságban ez feljebb viszi a top30% határát, anélkül, hogy új föld kerülne be a játékba, és anélkül, hogy új üthető célpontok kerülnének erre a problémás top30% körüli helyre.

Ezzel szemben persze egy másik lehetséges kimenetele, hogy a mostani elfek inkább lefordulnak, ha úgy ítélik meg, hogy könnyebb lesz a következő körben inkább elérni nulláról a könnyített határt, ezzel csökkentve a top30%-hoz szükséges területet.

(Kérdés, hogy erre a többi elf hogy reagál, mert ha úgy, hogy "hopsz, nem is tettem semmit, mégis bent vagyok a top30%-ban, mégse fordulok le...", akkor nem vagyunk előrébb.)
Ezek találgatások. Vannak időnként új játékosok, vannak régiek akik hosszabb szabira mennek, vannak akik megunják az elfet, hátha hullával jót lehetne játszani, hátha mégis el lehet érni azt a topot mostmár tapasztaltabban, hadissal - ha mégsem, akkor még mindig ott van a jó öreg elf. Stb. Kis mozgás azért van. Ilyeneket én is tudok mondani, ellenben tény, hogy korábban kevesebb volt az elf és könnyebb a fordulás.

Reply With Quote