View Single Post
Old 06-03-2010, 16:41
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Paliking View Post
..
A játékosok nagy részének igenis nehéz lesz összeszedni a 6/9k hekit, de biztosan egyszerűbb, mint a mai követelményeket teljesíteni.
..
tényleg cél az, hogy az elfek még jobban betonozhassanak és bből foroghassanak? miért lenne pozitív, ha 9k-hoz lenne kötve a b-s fordulás? miért kéne megszüntetni ezt a kicsi versenyt is.. aki bből akar forgatni dolgozzon már meg érte.. legalább egy kicsit..
egyáltalán mi a bajod a bből való fordulással? (tudtommal az Aban magasra törő/aktív játékosoknak lett kitalálva, nem a fedezgető elfek miatt..)
6k-rol fordulással kapcsolatban továbbra sem tetszene, ha szétszakadna a mezőny és lyuk lenne 6k és 9k között..

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Ennek az éles szakadéknak a létrejövetelének elkerülésére javasoltam az Xezer környi játékidővel rendelkező országok kiszűrését, ami elvileg kb ugyanabba a zónába esne, de mutatna némi szórást is, valamint valamennyire rugalmasan igazodna az aktuális játékosokhoz. Néhány fölfelé mutató ujjacskán kívül semmi reakciót nem sikerült vele kiváltanom... esetleg valaki írhatna róla véleményt is
tehát X ezer játékidő után kiesnének a topba számításról a játékosok.. ami azt eredményezné, hogy hosszabb távon a jelenlegi top30 kiesne ebből a számításból..
az új top30 viszont nagy valószínűséggel fordulni akarna, mivel hatalmas különbség van az új és a régi top30 között (3-4-5k heki, ha kiesik a mostani top).. ami azt eredményezné, hogy ezek az orik lefordulnának, ami a távolságot még tovább növelné.. végül elérnénk oda, hogy bből 2400on lépve A topjába érkeznél.. nem tudom, hogy ez cél-e..
jól értelmeztem a javaslatod?
szóval szerintem nemhogy csökkenne a "szakadék" ezáltal, inkább sokkal nagyobb lenne