Quote:
Originally Posted by Csocsó
Na akkor itt úgy is sokszor szóbakerült h a másik klán genyó és megtámad a szóbeli megállapodás ellenére.
Akkor legyen a másik klán abszolút genyó!!
Küldesz neki klán mnt-t. Ő válaszul küld egy sereget és utánna azonnal el is fogadja az mnt-t! És láss csodát 24körig a klánja abszolút biztonságban van teljes klánodtól! Ja és persze némi hekivel gazdagabb is lett, amit te csak szépen végignézel... Ő meg csak annyi mond "Bocs, nem vettem észre h küldtél mnt-t! De már elfogadtam! Ugye nincs harag?"
Kellemes érzés lehet...
Sőt még lehet h egyéniben is támadják vmelyik szövisedet! Oszt, SORRY!
Végül is csak pár ezer hekit buktál de megvan az mnt! Légy büszke rá. A genyó ori tutira az magára...
|
figy egy mnt nem úgy kötteteik, hogy vaktában küldözgetsz mntket . és valaki csak elfogadja..
mielőtt küldöd lebeszéled, hogy mindkét félnek érdeke e? ilyenkor nincs helye félreértésenk, ha valaki megcsinálja, hogy támad majd elfogadja az mnt-t az egyértelmű genyóság, nem lehet kimygaraázni.
amúgy meg még mindig nem értem mi bajod lenne a klán mntvel? egyéniben is van, szóban megbeszélve klánok közt is van.
mi a baj azzal, ha le van fixálva, és elkerülhetőek a félreértések??
aztűán ha valaki úgy gondolja, hogy valamiért nincs mnt akkor felmondja és kész.
és senkit nem ér ilyen meglepetés..