Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-30-2006, 23:26
lacqa lacqa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Roni
Nemtom, én ezt semmi esetre sem nevezném lemaradásnak, h nem figyeljük 100%-osan az összes orit A-ban h épp melyik mit csinál
És az h feltételezzük azt h mnt-je van a fél csoportnak egymással (mert ott ácsorognak egymás mellett, és nem nyúlnak egymáshoz semmilyen téren), ez sztem korántsem nevezhető vádaskodásnak
ha nem figyeled mi történik, akkor ne mondj róla ilyen sommás véleményt. volt több olyan "villongás" körülöttünk például az utóbbi egy hónapon belül, ami több napon keresztül zajlott, és ezen belül több ütés is volt.
ezen kívül az ácsorgás úgy nézett ki hogy két klántagunk felhoztuk magunk közé, az egyiküknél ez azt jelentette, hogy majdnem háromszorosára nőtt. egy másikukat szintén húzzuk felfelé, már egészen közel van. egy negyediket szintén felhoztunk, de sajnos külső okok miatt abba kellett hagynia, most SZK. ezt én nem nevezném egy helyben ácsorgásnak, még akkor sem ha ennek során 2 ország pontszáma nem nagyon változott.
igen roni az amit leírtál, bajosan nevezhető vádaskodásnak - az megalapozott vád lenne -, csak éppen amit leírtál (már elnézést a nyers fogalmazásért) csupán köszönő viszonyban van a valósággal. persze ezt te nem tudhattad mert nem figyelsz de most már tudod...
Reply With Quote
Sponsored Links