Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 05-27-2010, 20:11
Wolfi Wolfi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Gyu View Post
de dobáloztok itt hogy a black dragonból lebontottak x ezer hekit, ki mondta hogy kötelező lebontani? bevállaltátok a kockázatot hogy lebontotok és hatha jön jó föld,de ezt tisem gondoltátok komolyan hogy elfogjak nezni ha ironra megy majd 20 sereg mert ha nemlett volna kirakva legalább ennyi lett volna a természetes..

a másik dolog pedáloztok itt az szk-val.. ha jók az értesüléseim vityu már rég otthon volt mikor indult a sereg rá akkor miröl beszélünk hogy kivolt támadva vityu x sereggel és mert szk-ra ment iron csak ezert tudta beverni vityut? mert lényegében nekem ez jött le.

és egy teljesen egyértelmű lépésen így kiakadni hogy kitiltott ori szk-ra kerül és ekkora hektáron?
máshogy nemmegy a földszerzés csak a kitiltott orin akartok élösködni?
gondoljátok ezt át
és eztis meglehet probálni hogy mert valaki kilép szk-ra és viszajön mennyivel van több esélye beverni 1 országot mint mielött kilépett?
ez nekem szürke folt
holott földet is bukik,nemértem a logikát.
Gyu te valamit nagyon benéztél
nem dobálóztunk csak felhívtuk valamire a figyelmet ami szerintünk nem jól van kitalálva. senki nem mondta ha ki van tiltva akkor le kell verni a szint aljáig. amikor mi odabontottunk sötétbe tapogatóztunk ahogy azt ironpapa is írta ő sem tudta mi van ilyenkor (bezzeg morti
azt meg nem vágom honnan veszed, hogy vityu-t iron akkor verte be mikor kinn volt a serege? ez 2 dolog miatt is állatság:
1. minimális sereg volt és hidd el nem azon múlott
2. az események pont alatt is láthatod
na csá
Reply With Quote