05-27-2010, 09:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Az én véleményem meg az ezzel kapcsolatban, hogy felesleges itt háborogni.
Ha veletek történik meg és nincs más lehetőség, ti is ezt teszitek.
Én még olyan nagy klánt nem nagyon láttam, ahol nem történt volna 0 hekis ütés, volt elfokozás, lebontás, minden épület újjáépítése...
Ilyenkor persze rosszul esik annak, aki 0 hekit üt, de ha a másik oldalon áll, akkor mindjárt más a helyzet.
Emiatt elítélni egy klánt sztem felesleges (nem kell itt Pékezni, mert akkor más klánok neveit is lehetne emlegetni, akár az enyémet is)...
Ez nem a Pékek hibája, hogy van ilyen lehetőség, nem kell rögtön őket szapulni miatta...
Mi is tettünk már jó pár ilyet és fogunk is, amíg van rá lehetőség. Ez is egy taktikai része lett A-nak, hogy a támadó agyalhat: "bontsak? emelkedjek? maradjak?"
Nem oldana meg semmit a 200k pontra emelés, az lenne a megoldás, ha a két ország területét venné alapul az ütésnél, a pontszám annyit módosítana rajta, hogy alulról vagy felülről megy-e az ütés...
De nekem egyébként semmi bajom ezzel az elfokozással, mert ha van ráfokozás (amire rengeteg példát láttam már A-ban), akkor legyen elfokozás is
sztem....
|
annyit hozzátennék, hogy a 200k a ráfokozásos ütést könnyítené meg.. mert ha vki rám áll pár 10k-ról, csak az elfokzás a lehetőségem, visszamenni nem nagyon tudok..