Egyetértek teljes mértékben azzal, hogy rossz, hogy nagy hekin a csata csak és kizárólag arról szól, hogy hogyan redukáljuk a pontszámunk módosításával nullára a hektárveszteséget. Ráadásul lottó az egész. Vagy befokozok 500k egységet, vagy bebontok 6500 épületet. Nehéz megjósolni, hogy melyik jön, az utolsó másodpercben akármelyik ablakban nyomhatom az Enter-t.
A fő gondot annak gondolom, hogy az embernek jobban megéri 0-ra változtatni a veszteséget, mint megpróbálni visszatámadni. Nem arról szól a csata hogyan ütik egymást a tagok, hanem, hogy kinek sikerül úgy bevinni nagy hektáros ütést, hogy utána az ellen serege 0-t vigyen.
A javaslatom: ne 100k-ig csökkenjen egyenesen arányosan a foglalt föld mértéke, hanem 200k-ig.
Nem nagy módosítás, alsóbb szinteken nem módosítana szerintem semmin, anarchot nem tudom, azt majd nekik kell megmondaniuk, de szerintem 1/A-ban ez jobban motiválná az embereket a visszatámadásra menekülés helyett, sőt csak simán a támadásra is (most kimaradnak támadások azért, mert "áá, úgyis elfokoz").
1 millió egység elfokozását alig engedheti meg magának valaki, hiába nagy a vagyona, egyszerre legfeljebb 40 milliárd lehet az országokban, de ez inkább csak 30, ha kell hely a bevételnek. Egy menekülésért eljátszani a harmadát-felét nem éri meg, sőt, sokszor olcsóbb annyiból visszafedezni.
Arra kéne motiválni a csatában részt vevő országokat, hogy visszatámadjanak, nem arra, hogy nagy fokozással vagy bontással 0-ra redukálják a földveszteséget.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
|