05-25-2010, 11:40
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 18%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Ha... egy játékos, egy készültségből, 1300 hekin, csak gyújtással durván 100 milla kárt tud okozni (piaci árral számolva). Azért ez nem kevés.
Valami hadizással összeköthető plusz pénzforrást kéne találni a hulláknak (a mostanin felül). Ekkor nem lehetne a mostaninál jobban beállni termelni vele, de a brutális költségek egy részét azért fedezné...
Én még mindig amondó vagyok, hogy lehetne a mészárolt katonákból kapni valamennyit. Akár úgy is, hogy figyelembe veszi az egységek számát. Ha kevés egysége van annak, akit bemészároltam, akkor nem kapnám meg a katonákat (gyenge játékos, ne legyen ösztönzés a mészárlásra), míg ha sok egysége van, akkor egy részét, vagy akár az egészet megkapná a hulla. Tehát az ellenfél erőssége alapján kapná, így nem lenne az, hogy agyonmészárolja valaki a kezdőket...
Vagy esetleg valamilyen más pénzforrás.
|
Ha megkapná a mészárlásból származó elesetteket, akkor mindenképpen ez a rendszer működne, hisz akinek kevesebb katonája van, annál kevesebbet tudsz legyilkolni.
|