Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Elvben lehetséges lenne, de agyon kéne szabályozni, és még úgy sem lenne tökéletes. Rengeteg visszaélésre adna lehetőséget.
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Nekem tetszik ez az ötlet. A visszaélések elkerülése érdekében azt kéne megkötni, hogy a két ország csak azonos klánban lehet. Így szabályosan tudja segíteni egymást a két ori.
Szerintem semmi szükség sincs arra, hogy a tulaj nyilatkozzon arról, hogy melyik orival akar majd fordulni. Amelyik teljesíti a fordulás feltételét, az fordulhat.
Szerintem kicsit gondolkodjatok el rajta...
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
A játék szabályai kimondják, hogy egy csoportban csak 1 országod legyen szabályosan...
Most akkor csaljunk?
De ennyi erővel legyen már lejjebb is két ori egy csopiban, így megoldja két ember 1 szövi ügyeit...
|
A játék szabályai azt is kimondják, hogyha van egy családtagod, akkor tudtok ketten egymástól függetlenül, akár egy gépről is játszani. Nem kell semmit sem ezen agyonszabályozni. Fel lehet úgy fogni a két országot, mintha két, egy családon belüli ország lenne. És semmit nem kell elbonyolítani hozzá.
Azok, akiknek nem tetszett, nyugodtan írhatják az érveket, hogy miért nem (a lefelé mutató ujjacskák senkit nem hatnak meg). Ugyanis megoldja a jelenlegi problémát, kiküszöböli az alapötletre felhozott ellenérvet is, és nem tart vele több ideig egy forgás, annak, akinek van fent orija, amivel játszik, továbbá kevesebb ideig sem. Sőt, nem kell egy alap top30-as ori, hogy utána folyamatosan forogj, hanem elég egy ország is, amivel normális feltételek mellett lehet forogni. És az egyetlen hátrányát is meg lehet könnyedén oldani (lásd fentebb)...