View Single Post
Old 05-22-2010, 09:07
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is online now
Senior Member

Activity: 17%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
2. Gratulálok ahhoz, hogy szerinted céltalan megalománia az, hogy 2 ország problémája miatt nem kíván sokszáz másik ország szívni, mint a torkosborz.
Véletlenül sem annak a 2 országnak van megalomániája. Neeeeem. De szép összekeverése volt ez a salakanyagnak.
OFF/ Számomra céltalan megalomániára utal az az érv, mely szerint csak azért tudjanak páran szabin tartani! durván házless orikat, hogy az abszurd szinturaló tevékenységüket fenntarthassák. Ha rosszul látom, kérlek szólj.

ON/
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
1. Azt kérdezd meg azoktól, akik a jelenlegi rendszer (msizerint nő a top-ok alja) amradjon így, meg azoktól, akik szerint túl könnyű az A még mindig, nehezítsünk rajta...
Én is azon az állásponton vagyok, hogy az A jó így, ahogy most van és nem kell változás - mindezt mondom úgy, hogy az elkövetkezendő 3 hónapban két orimmal is meg szeretném hódítani a szédületes magasságot -, de ha már Ati nem zárkózott el, akkor beszélgessünk róla, mert nem vagyok se a magam ellensége és nem vezet semmiféle szándék arra nézve, hogy a többszemesek kitüntetését élvezve megakadályozzam, hogy mások is erre az ösvényre lépjenek.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post: