View Single Post
Old 05-21-2010, 23:20
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Nem tudom mit kell ezen félreérteni. Felröppentek itt olyan vélemények, hogy minden maradjon így, ahogy van. Sőt, hogy nem lenne gond, ha nehezedne...
Egyik véleménye se kis oris csóróktól származott...

Ez nem azt jelenti, hogy minden sokszemes, meg TOP-os azt akarja, hogy egyre nehezebb legyen az A. De vannak olyanok, akik szerintem nem örülnek, hogyha könnyítve lenne, mert úgy érzik, akkor az ő munkájuk kevesebbet ré majd.
Ez nem igaz.
Egy normális, emberi állapotot kéne teremteni. Ehhez a jelnlegi helyzeten könnyíteni kell! Azért, mert most hétről-hétre nehezedik! És már most is kínkeserves! Mi lesz 1 év múlva? Meg 3 év múlva?
Szerintetek ki fog nekiállni új játékosként hódítózni, ha kap egy 200 hektáros országot, 100.000 arannyal, majd elkezd játszani, eljut 300 hekire, meg 10.000.000 aranyra, majd eljut B-be, 2400 hektárra, és mondjuk 2-3 mrd-re, aztán lép A-ba, és kiderül, hogy 20.000 hektár a top30 alja? Odaütni magát nem tudja? És oda fedeznie magát 1.000.000.000.000 ?
Szerintem abbahagyja. Én abbahagynám. Ami esélytelen, az esélytelen. Nincs mit szépíteni rajta.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post: