Én nem mondtam, hogy szűnjön meg a B-ből fordulás.
Én is onnan forognék. Pusztán azért, mert a játék csúcsa az 1/A, és ha ott elérek valami nagyot, nem szívesen fordulnék le onnan, hogy fél évig újra ott se legyek.
Igen. A B-ből fordulnék, és igenis kiverekedném magamnak a top helyet A-ban.
Egy valamit nem akarok. Ezzel magamnak, és másoknak ellehetetleníteni a játékát.
Hiszen ennek semmi értelme, ha heti 3x fedezgetnem kell, hogy egyáltalán top-ban maradjak. Ráadásul, egy újonnan A-ba érkező játékosnak kezd esélytelen lenni a top.
Ha nem kőgazdagként lépek fel, tulajdonképpen már most is vért izzadhatok a top-ért. Ha egyáltalán valaha is elérem...
Ez az, amit a %-os változtatás nem old meg. Mert a % folyamatosan emelkedik. Hiába lesz 40% a 30%-ból. És? 1 hónap múlva ott lesz a top40 alja, ahol most a top30 van... Ezért mondtuk Jack-el, hogy nem old meg semmit. (Kiegészítem: Nemo ld meg semmit, kivéve az első nagyon szűk időt, ami tulajdonképpen elhanyagolható.)
A top-oknak van a legnagyobb érdeke. Hiszen aki top-ban van, és B-ből forgatja a kis kék 4-5-6-akármennyi oriját, annak NEM érdeke, hogy könnyítve legyen az A. Egész egyszerűen mert akkor másnak is lesz majd beláltható időn belül sokszemes orija. És akkor az övék már nem lesz olyan menő, mint most... Ha ez nem érdek, nem tudom mi az.