Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Csakhogy ha fix hektár van, akkor jócskán megnő a játékosállomány, így a potenciális célpontok száma, a csoportban lévő gazdasági javak száma, így olcsóbb lesz az egység, miközben könnyebb a haladás. Ezért sokkal könnyebben elérhető lesz a 6k heki 1 év múlva, mint most, ezért állítani kéne. Azzal viszont ott lennénk, ahol most.
Továbbra is a top30-top40 mellett török lándzsát, egyetlen buktatójának azt látom, hogy lehetséges, hogy az elfek továbbra is fedezgetnek a top30-ért, ezért a top40-t is ezek az elfek töltik meg, akik nem akarnak majd lefordulni.
|
Ja, aszittem az jó, ha megnő a játékosállomány... Én kérek elnézést.
Egyébként valóban. megnő a potenciális célpontok száma is! Navégre! Lesz értelme 1/A-nak! Lesz kit ütni! Ollé!
Olcsóbb lesz az egység? És? Fedezgess csak. Fogom, aztán leverem rólad. Mert végre lesz értelme hadizni normálisan. Nem 70% barakkos orkokkal...
Mivel nem lesz élet-halál kérdése 1-200 heki elvesztése, időbel a betonklánok is fellazulnak, illetve nem jön létre több, mert minek? Hiszen könnyebb lesz haladni felfelé. Fedezéssel is, meg ütéssel is.
Éppen ezért nem lesz olcsóbb a katona sem a piacon. (Hacsak a paicot a kezükben tartók nem döntenek úgy, hogy lenyomják az árakat... Márpedig ebben az esetben nem a javaslatom a hibás, hanem a piacmágusok...)
Miért lenne olcsóbb? Több ütés lesz, meg több fedezés. Pontosan annyival több ori fog termelni, ahánnyal több lesz a csoportban...
Következésképpen: nem lesz olcsóbb a katona. Ha meg igen, az nem a játékosállomány megnövekedése miatt.
Miért érzem úgy, hogy akik jelenleg a top-ban vannak, azoknak valahol mélyen egyáltalán nem érdekük, hogy mások is odakerüljenek?
Többek között mert ha % módosítás történik, akkor az a problémát nem oldja meg... Nem értem mire jó egy olyan javaslat, ami még csak nem is befolyásolja a jelenlegi helyzetet.