View Single Post
Old 05-19-2010, 11:00
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Amennyiben születne egy olyan javaslat, amivel az olyan játékosok is képesek lennének normál csoportban körbefordulni, akkor több játékos is lenne ott.
És nem feltétlenül rossz játékosok...

Szerintem igen sok embert riaszt el az, hogy elkezd játszani, és rájön, ő itt nem lesz sikeres. Nem azért, mert nincs stratégiai készsége, vagy mert nem tud számolni. Hanem mert sok más játékosnak több az ideje...
Egyszerűen időből agyonverik, nem játéktudásból.

Ha külön lehetne valahogy választani azokat, akik nagy országot akarnak azoktól, akik forogni akarnak, akkor megoldódna a probléma. Mert látnám, hogy van esélyem. Hogy nem kell 8000 hektáros országot csinálnom. Mert képtelen vagyok rá. Nem azért, mert béna vagyok, hanem mert nincs rá lehetőségem.
Ha le lehetne fordulni 3000 hektárról, erős késztetést éreznék arra, hogy normálozzak megint. Ha egyszemélyes klánként le tudnék fordulni, szintén érdekelne a normál megint.
Attól a nagy orisok meg játszhatnak nagy orikkal.
Én nem szívatnám őket a piaccal, meg azzal, hogy a felérkező haverjaikat próbálom meg leverni, ők meg nem szívatnának azzal, hogy a csillagos ég fölött 3 méterrel van a top30 alja.
Reply With Quote