View Single Post
Old 05-19-2010, 10:52
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Nos, akkor latszik, hogy fogalmad sincs a temarol, akkor minek irsz ide? Itt epp arrol van szo, hogy konnyiteni kell, az 1/At. Mivel szerinted tul konnyu, csinalj egy olyat topicot, hogy neheziteni kelljen. Epp arrol van szo egyesek szerint, hogy nagyon nehez szemelyisegeket szerezni. Miert beszelsz osszevissza?
Az a baj, hogy itt nincs igazság, Remy.
Mert mindenkinek igaza van, attól függően, hogy mi a játékos háttere.

Vannak olyanok, akiknek túl könnyű az 1/A, mert van egy kialakult játékstílus A-ra, amit ő sikeresen magáévá tett, és így érvényesülni képes, valamint vannak barátai, ismerősei, akikkel erős, nagy létszámú (tehát a szoksásos 4 főnél nagyobb) szövetséget tud létrehozni, és ezáltal bekerülni a TOP30-ba, és letölteni az időt.
Nekik könnyű az 1/A. (Személy szerint én úgy vélem, neked sem okoz gondot az 1/A, neked is könnyű.)

Vannak viszont olyanok, akiknek nehéz. Én ilyen játékos vagyok. Nincs lehetőségem nagylétszámú klánba lépni, ugyanis a barátaimnak már van klánja, sőt, tele van a klánlétszám, nem férek be. Viszont mivel nem forgolódok normálban, nincs olyan 4-5-6-7-8-9 személy, akivel én szövetségre tudnék lépni A-ban. Sőt... Alsóbb szinteken sincs kivel szövizzek.
Csóró vagyok, sosincs pénzem. Sosincs szövim. Egyedül vergődök, és ha valahol belefutok egy kisebbfajta csalásba, nekem az a játék VÉGÉT jelenti. Végérvényesen, mert nekem nincsenek tízmilliárdjaim, meg 3 tucat haverom minden normál csoportban.
Nekem az 1/A jelen állapotában nem nehéz. Egész egyszerűen lehetetlen. Már az képtelenség, hogy én oda eljutok, de tegyük fel, eljutok, mert azért a B topjáig el tudom magam szenvedni MF-ként is.
Oké. Ott állok 1/A alján, egyedül, szegényen. Esélytelen. Kicsi vagyok, és szegény, nem kellek senkinek.
Választhatom azt, hogy kicsi, és szegény országokkal szövetségre lépek.
Aztán még azt is kiverik belőlünk pillanatok alatt, amit összekuporgattam/tunk fél év alatt az alsóbb szinteken.

Mert nekem nincs lehetőségem arra, hogy hajnali 2-kor felhívsz, hogy azonnal vegyem be a rúnádat a paicról, hogy te azon vegyél íjat, nézzek távolt, védés után seregcsere, szembemenés, alábontás, aláfokozás, ide-oda-amoda..
Ezt nekem előadod hajnali 2-kor, darabokra töröm a telefonom, és alszom tovább, mert 4:40-kor kelek, megyek dolgozni, és este 10-kor érek majd csak haza.

Elmondom, hogy a Hódító feliratot szemrebbenés nélkül ki lehet cserélni Időgép feliratra a főoldalon, mert akinek nincs napi 1-2 órája plusz nem lehet esetleg óránként egyszer telefonon zavarni, annak nincs esélye 1/A-ban.
Illetve, ha úgy akarom csinálni, hogy egyedül betonelfként elfedezgetek, akkor is idő kérdése, mert ahhoz a vagyont hónapokig, de sokkal inkább évekig kell gyűjtögetnem odalent. Aztán napi 1x tudok fedezni. És csücsöljem le a köröket is...

Nem véletlenül nem játszom normálban. Nincs értelme. Durván 2 évente tudnék csinálni +1 személyiséget. Egyszerűen nem állok neki, nem éri meg!
Reply With Quote