View Single Post
Old 05-19-2010, 08:03
RRRrrr RRRrrr is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 81%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Nem a legnagyobb hangúaknak nem lenne jó, hanem jó pár csendes embernek sem. Mert a játék célja végülis az, hogy a Te országod (akár a tied) legyen a legnagyobb, ehhez meg csak az 1/A szint alkalmas. De ha több országod van, akkor a többivel is kell játszanod, amúgy meg minek lennének? Nekem az A-s orim már több, mint 18.000 kör óta van A-ban, de hogy B-ből lehet forogni, a többi orimat nem kellett kukáznom...
Nem kell rögtön rosszindulatúan megközelítened a témát...
sztem...

Van benne igazság, de mivel többnyire a rosszindulatot érzekelem külsőn/belső fórumon egyaránt, ez az első érzés ami felmerül bennem
Ha a játék célja az, hogy a legnagyobb orit elérjük, akkor meg eleve minek lehet fordulgatni?
Lehet valami chat témában kéne folytatni, de rengeteg szempont van szerintem ami miatt jó a fordulás, meg ami miatt nem. Ugyanez a helyzet az A-csopival is, ugye sok elf van, aki ezek szerint nem rendeltetésszerüen használja a játékot, mert nem az a céljuk hogy legnagyobb orit/szövetséget kialakítsanak, hanem hogy a topban maradjon az országuk. Vagyis mivel az országok többsége a fordulásra hajt, akkor most megkérdezném mi is a célja a játéknak?
Szerintem csak az, hogy ne legyenek unalmasak a hétköznapok....
Reply With Quote