View Single Post
Old 05-18-2010, 22:17
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
Jah és megint kiemelem, hogy engem ez a téma nem érintene, nem magam miatt találtam ki, mielőtt bárki is ezzel jönne...
Ha harmadszor is leírod, akkor már semmiképpen sem fogom elhinni

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nekem még mindig az a fő kérdésem, hogy akarjuk-e, hogy valaki több személyiséggel játsszon, miközben túl sokat nem bizonyított még.

Továbbvive a kérdést: mennyire akarjuk ezt? Gondolok arra, hogy ha nagyon nem megy neki a top30%-ba jutás, de elért egy bizonyos szintet, akkor is lefordulhat, de nem kap plusz személyiséget. Két ilyen kör után már kaphat plusz egyet.

Ez csak hangos gondolkozás, igazából még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy szükség van erre.
Max arra tudnék gondolni, hogy az első országgal feljutó egyén az A-ból lefordulhat bármikor, természetesen minimum 1000kör után, természetesen semmiért, mert azért mégis meg kell tapasztalni, hogy milyen is az 1/A. Miuán egyszer látta, minden mehet a régibe. Mehet egy ilyen forduláskor egy segítő szándékú üzenet, hogy mégis miért nem tudta megcsinálni az illető. Ebből tanulva több pénzt szed össze, utánaolvas itt külsőn, hogy mégis mit ronthatott el, stb.

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
1. Bármilyen ütéssel (egyéni/klán) összeszedett 3.000 hektár + az 1k kör
Indoklásom: Aki 3.000 hektárt össze tudott ütni, sztem az bőven megérdemli, hogy leléceljen, ha akar, hiszen ez több, mint a fellépésnél az összes földje.
Quote:
Originally Posted by Paliking View Post
sziasztok!

nekem az tetszene a legjobban, ha a kék számok megszerzése egyre nehezedne. Első fordulásnál 2400 hekit kéne szerezni (tök mindegy mennyivel lép fel), és utána mindig 1200-zal több lenne, de legfeljebb az aktuális top 30%-a vagy 10000 heki közül az alacsonyabb lenne a felső határ.
az aktuálisan megszerzendő földnek minden esetben legalább az 50%-át ütésből kelljen szerezni. a minimum 1000 kör az maradna.
Ezzel csak az a baj, hogy ha nem figyeltem minden fellépőt, akkor tippem sincs, hogy ki mekkora értéken fordulhat... Ha 90k ponton lépett fel, akkor ugye a csoport más részén, mint ha 110k-ról...

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Miért legyen könnyű mindenkinek plusz személyiségeket szerezni? A legkönnyebb a "szeretnék mégegy személyiséget! ide vele most!" gomb bevezetése lenne.

Miért kell, hogy egy igen nagy plusz előny (mégegy személyiség) megszerzése könnyű legyen? Miért kell, hogy gyakorlatilag értéktelenné váljon, és mindenki könnyedén megszerezhesse?
Ennyi erővel A-ból ki lehetne rakni az elfeket. Mert ugye a top 30-ban lévő elfek csak belépnek, fedeznek, mindig egy kicsit, majd termelik a következőhöz a katonát... Ez mi, ha nem ingyen személyiség?

Egyébként az ütött föld tetszik a legjobban, de ez nem oldja meg azoknak az jelenlegi elfeknek a gondját, akik nem igazán tudnak aktivitási hiány miatt ütögetni, és ugyanúgy fogják tolni fel a top-ot.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote