Ez a harccal osszeutott dolog szerintem teljesen vakvagany. Eddig is adott volt a fedezgetos harcmodor, most ne akarjunk mar az aktiv utogeteshez kotni barmifele fordulast...
Szerintem Atinak van igaza. Egy kezdo jatekos rengeteget tanulhato most a kulso forum miatt. Olyankor vannak leirva, amit amugy veres verejtekkel tapasztaltal meg evek alatt. Ez nagyon nagy elony. Termeszetes, hogy a jatekszinvonal valamelyest erosodik, ezert nehezebbek a csoportok. Az 1/A pedig elvileg egy olyan olvasztotegely, ahol a legjobb jatekosok vannak. Miert kellene beszelgetunk mar az 1/A-ban kezdokrol? Higyjetek el, akinek megtetszik ez a jatek, es ellenallasba utkozik, es nem olyan tipus, aki egyszeruen feladja, siman megtudja most is oldani a fordulast. Probalkozik. Ismerkedik. Olvas. Baratokat szerez. Ujrapobalja. Tanul. Nem egy emberrol tudok, aki nagyon szivesen tanit embereket jatszani. 1-2 szovim szerintem Tolem is tanult mar 1-2 dolgot.
Ha valami nem a legegyszerubb, egy jatek legnehezebb csoportjaban, nem feltetlen konnyiteni kell, mert a vegen nem lesz erteke.
Olyan szemelyisegek vannak mar, amik nagyon erosek. Ne ajandekozgassuk csak ugy oda mindenkinek...
Ez a velemenyem...
Ati duplafordulasos otlete nem rossz, bar az olimpian is ha van egy szintido 100meteres futasra, es annyi ido alatt teljesiteni kell, hogy indulhass rajta, sajnos nincs olyan kivetel, hogy rendben, te ketszer annyi ido alatt is lefuthatod, ha 2*100 metert futsz...
Ezt nem erzem tul korrektnek.