View Single Post
Old 05-18-2010, 21:53
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Nincs mit megköszönnöd, ez a legtermészetesebb dolog a világon (legalábbis számomra). Ha nem Pécsen laknék, megpróbálnék tevékenyen is segíteni, sajnos így nem megy.
Pedig Isten látja lelkem, miután megnéztem a műsort, átvillant az agyamon, hogy kiveszek pár nap szabadságot, és felhúzok Pestre.
Kb 5 balesetem (bukás, csúszás, esés, stb) volt motorral, és volt egy karambolom is. Nem én voltam a hibás, én a saját sávomban mentem a motorral, és szembe jött egy Ford Mondeo a saját sávjában, és nagy ívben balja akart kanyarodni... Csak előbb kezdte el a műveletet, minthogy én kiértem volna a kereszteződésből, így frontális ütközés lett a vége.... Tizen akárhány éves lehettem (kb 16?), de én akkora sokkot kaptam ettől (nem is igazából attól, hogy elrepültem a motorral, és totál telelettem zúzódással, stb, hanem sokkal inkább attól, hogy ilyen kreténeknek jogosítványa van, mint pl a Fordosnak...), hogy majdnem fél évig nem mertem visszaülni a motoromra...
Szóval átvillant az agyamon, hogy ha csak 5 percre is, de elterelném a figyelmét, figyelmeteket róla.
Nekem akkor nem volt senki, aki beszélt volna ezekről, meg pátyolgatott volna, egyedül kellett feldolgoznom, ráadásul a Fordos bíróság elé vitte, be akarta bizonyítani, hogy én voltam a hibás, vicc, de nem sokon múlott neki, hogy sikerül...... Szóval totál átérzem azt, hogy nem elég a sokk, hogy bármelyikőtök meghalhatott volna, még a vétkesnek (és annak élettársának) állt feljebb, és még ők osztottak ki titeket...
Ettől függetlenül 1 hét múlva szabin leszek, amúgy is mennék pestre, amúgy is fontolgattam, hogy összefuthatnánk, ha van kedved, szívesen állok rendelkezésedre.
Ez a legeslegkevesebb, amit megtehetek!

Last edited by [HTPA]GeeForce; 05-18-2010 at 21:57..
Reply With Quote