Quote:
Originally Posted by Ati
Most nem állok neki országokat nézni, de ezt most hallom először problémaként. Eddig csak a "nehéz az A" volt az ok, teljesen függetlenül minden más országtól, hiszen közben a többivel játszol kedvedre, max nem forogsz.
Lehet, csak nem szerzel plusz személyiséget. Volt olyan időszak, amikor az 1/A teljes kihagyásával lehetett plusz személyiséget szerezni. Én mind a mai napig amondó vagyok, hogy azoknak az országoknak a jelentős része nem érdemelte meg azt a plusz személyiséget, amit akkor szerzett. Ezt az időszakot ne hozzuk vissza.
|
1. szerintem ezért van olyan sok szabis... A bol nemtud leforogni és B be elszabizok mert nemlátja a lehetőséget h lépni tud...
a B ből valo forgást ugyis megkönyithetnénk hogy A ba top50% kell +1k kör és 2k kör kell B ből ne legyen olyan egyszerü... De régebben sokkal több aktív ori volt a lentebbi szinteken és szerintem ennek az oka az A
2. igy van azt ne is hozzuk vissza az nemlenne jo de ha duplán kell fordulni B ből és A ba 1k kör +top50% azmár picit jobb
nem azt mondom hogy pont így legyen de változtatni kell mert A ba a topp csak emelkedni fog és mégroszabb lesz a helyzet