View Single Post
Old 05-18-2010, 21:18
Stoky(Gárdi) NEXUS Stoky(Gárdi) NEXUS is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Mi ebben az elgondolkodtató?

Mutass nekem bárkit, akinek BÁRMI jó és szép 3 napon túl is.

No kb ezt jelenti ez az arány.

Márpedig nem fogjuk a játékot 3 naponta megváltoztatni csak azért, mert ez az emberi természet.

Eddig EGY értékelhető hozzászólás született a témában azzal kapcsolatban, hogy mi és miért lenne jó (Takanohana-tól). Ezen kívül volt pár hasznos javaslat, de azok sem válaszoltak arra a kérdésre, hogy miért kellene ténylegesen változtatni, leginkább csak a "miért ne? jó buli" gondolatot fejtették ki.

Úgyhogy arra kérek mindenkit, hogy mielőtt hatalmas ötlelés kezdődik arról, hogy mi változzon, arra a két alap kérdésre válaszoljatok, hogy mi szükség van a változattásra, és miért lesz jobb, ha bármi változik. Csak azért nincs értelme semmin változtatni, mert az jó buli, és az újonnan jövőknek nehezebb legyen egy +30 oldalas szabályzattal, mint az eddigi országoknak volt.

Pool összefoglalt egy olyan javaslatot, ami ugyan semmit nem old meg, de legalább van benne két lehetőség is, amik senkinek nem jók.
Miért lenne jo változtatni?

szerintem azért mert beragadnak az orik A ba és megöli a lenti csoportokat a sok szabis ország. Ez szerintem kielégitő válasz

és hogy mi változzon?

szerintem jo lenne ha az A s oritól fuggetlenül lehessen jácani a lentebbi szinteken
NewGárdony (#200400)
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to Stoky(Gárdi) NEXUS For This Useful Post: