View Single Post
Old 05-18-2010, 20:05
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Azért vhol elgondolkodtató, hogy a szavazók 68.42%-a szerente vmilyen írányú változást (még ha kevesen szavaztak is)...

Sztem nem kellenek itt szürke/piros számok...

Mostanra eljutottam odáig, hogy letisztult bennem a sok "ötlet", amiket ma agyaltam ki...

2 lehetőség maradt a fejemben:

1. Bármilyen ütéssel (egyéni/klán) összeszedett 3.000 hektár + az 1k kör
Indoklásom: Aki 3.000 hektárt össze tudott ütni, sztem az bőven megérdemli, hogy leléceljen, ha akar, hiszen ez több, mint a fellépésnél az összes földje.

2. Számítsanak bele az SZK országok is a létszámba a top30% számításánál, így csökken a top30% pontigénye (nem tudom, ez mekkora csökkenést eredményezne, ha nem titok, érdekelne)
Indoklásom: Ha fedezésnél pl. az elf felfedezni csak a csoport 10%-án álló ország területéig tud, amiben az SZK orik is érnek (ami számomra logikátlan), akkor érjen itt ebben az esetben is, hiszen a csoporton van a hangsúly (legalábbis nekem)

Ez a két ötletem lenne...
Kiemelném, hogy mivel ezek könnyített lépési feltételek (bár 3k hekit is elég összeütni) így nem járna értük plusz személyiség/szám, de a meglévők megmaradnának lefordulva vagy/és nem lehetne B-ben lévő kapcsolt orit lefordítani, ha az A-ban levőnek könnyített lépési lehetősége van csupán...

Ha valaki plusz szemet vagy B-ből lépést szeretne akkor maradna minden ahogy most van...

Nos?
Reply With Quote
Sponsored Links