mitne mondjak josokat tudtok irogatni az biztos
átolvastam és hirtelen az 5. ötlet tünt jonak de magamból indultam ki és nem azokból akik nehezen fordulnának A ba...
szerintem az lenne a legjobb ha A ból könnyen letudnának fordulni az országok mivel aki tele van lovéval és fordulni akar lazán megteheti aki meg csak szenved lehet sose fog tudni lefordulni és vagy töröl vagy örökre szk n lesz az orija vagy szenved tovább de értelmetlenül.... Ez azért nemjo hogy nemtudnak rengetegen lefordulni a magas heki miatt meg mert nemtud olyan penge orikat építeni mint aki tele van lovéval mert megöli a többi csoportot mivel beragad A ba és a többi szinten mivel nemtud lépni szabizik... még bő másfél éve mikor abahagytam sokkal több ori volt elöl a lentebbi szinteken és sokkal több orit lehetett ütni , A ba sokkal könyebb volt fordulni mivel sokkal kevesebb hekin lehetett lépni....
szóval valamit kikéne találni mert a lenti szinteket másfél év alatt megölte az A... és joha a szintek össz orijának a negyede elöl van. ha könnyen lehetne fordulni A ból szerintem 1 év és normalizálodna a helyzet , persze ez csak feltevés de szerintem van benne logika