View Single Post
Old 05-14-2010, 11:03
Olasz Olasz is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 82%

Quote:
Originally Posted by Bobesz bá View Post
Jó igazatok van!
De kifogásokat elég könnyű találni! Lehetőségeket arra, mikor jogosan ülsz így autóba.
És mi van ha akkor mikor épp egy életet próbáltok menteni, de azért mert nem figyeltek rendesen egy busz fog az árokba hajtani?

És ezen kívül még ott van az emberi természet, ha nem történt semmi.
Akkor legközelebb is megteszi, mikor már nem biztos, hogy muszáj.
És ez így megy tovább.
Persze ez alól is vannak kivételek

Én is ültem már úgy autóba hogy ittam, és mai napig bánom, főleg akkor mikor ilyen híreket hallok.
És innentől én se vagyok jobb ember mint Bucika, és ugyanúgy senki-se aki megtette bármikor ugyanezt.
Az meg szerencse dolga, hogy akkor épp velem nem történ semmi .
Én is vezettem már piásan még ifjú koromban. Buliztunk, piáztunk, elég sokat ittam bort meg rövidet, de aztán sztem kitáncoltam magamból, mert hajnalban már teljesen tisztának éreztem magam és így autóba ültem. Hazafelé leállítottak a yardok, szonda , vérvétel stb. Majd kaptam egy papírt, hogy 0.3 volt a véralkoholom, amit akkor még nem büntettek, de mivel beismertem, hogy ittam ezért 4hónapra bevonták a jogsimat.
Után képzésre kellett járnom (jó pénzért) majd újra vizsgázni KRESZ-ből és vezetésből. Ja, és még 2x6 óra pszichológusi terápiára is mennem kellett.
Na ott volt olyan, akinek 3.8 volt a véralkoholja, azt mondta ő 2-3 üveg töményet nyomott be és matt részeg volt. Neki akkor aszem 1.5évre vonták be a jogsiját, bár őt egy éjszaka 2x is megállították és bevitték vérvételre.

Azóta soha nem vezettem piásan, még egy pohár után sem.
Reply With Quote