07-19-2006, 12:10
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Massza Rex
A játékosaid ítélik meg majd a KM-i képességeidet, ha nekik tetszik, akkor jó KM vagy... 
|
Majd kiderül, mit szólnak hozzám... 
(Más így mesélni, mint barátoknak, akik ezer éve ismernek. Fel kell gyűrnöm a gatyaszárat, pláne hogy nem zártkörű a fórum...)
Quote:
Harc:
Tehát kénytelen vagy megvárni, míg bejön az üzi. (hmm...)
Nem lesz így nagyon lassú a harc ha pl 4 kari harcba keveredik 6 njk-val és 6-8 körön keresztül megannyi harci cselt, trükköt, pszit, mágiát bevetve ütlegelik egymást?
Pl: X kari írja, küldi az üzit reggel 9kor, megpróbálok mögé kerülni
Y kari jönne, de ő csak este 9kor küldi az üzit, hogy parancsvarázst büvől X kari célpontjára...
Most akkor este 9-ig nem halad a harc?
|
Ez van. Másképp nem nagyon lehet, mert a cselekmények hatással vannak egymásra (te is pont ezt írtad az előző hozzászólásodban).
Az élő játékkal ellenben az online nem olyan gyors és pörgős, viszont folyamatos. Előnyök, hátrányok, valamit valamiért...
Neked esetleg van valami más ötleted a harc lefolytatására online közegben?
Quote:
Egyébként a harc mindig kell. Van olyan szitu amikor eleve elkerülhetetlen, de igazából ez adja meg az igazi ízét (no meg a mágia  ). Persze mértékkel, hisz a legfinomabb étel is unlamas lesz 1 hét után, ha csak azt eszed...
|
Alapból nem szeretem a hentelős sztorikat, de egy kis hentelés elkerülhetetlen (igény van rá). Személy szerint jobban szeretem a titkokkal, cselszövésekkel teli történeteket, és ha csak a saját fejem után mennék nem sok harc lenne egy-egy mesémben, de a történetnek nem csak nekem kell megfelelnie, hanem a játékosoknak is, így lesz bunyó is meg minden, ami belefér 
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|