köcsögönbíráskodómajmoknakakikazthiszikőknemhibázn ak
Nekem anyukámat ütötte el egyszer egy autós... szerencsére nem lett komolyabb baja anyumnak, de senkinek nem kívánnám a halálát...sőt rosszat se..lehet én nem vagyok normális, de az élet vele járója a halál... az, hogy más hibájából halsz meg? pff... előfordul... volt pár ismerősöm akik már meghalltak... azt gondolom engem ez arra tanított, hogy élvezzem az életet amíg lehet és mutassam ki a szeretetet azoknak akiket szeretek... de, hogy neki menjek a nagy világnak bárkit megbosszúlni.. pff.. szánalmas okádékság... ha nem csukják le nem csukják le... attól még ezer bolond lesz az utakon aki nem stohl andrás, hanem névtelen senki és ugyanugy reszegen beled robbanthat.. vagy ott lesz a bolond aki csak siman beled szurja a kest, mert kell az orad.. millio eselyed van a halalra... es van amit elkerulni se tudsz ez egy ilyen vilag... jobb, ha hozza szoktok ahelyett, hogy azt kívánjátok ítéljék el.. megkapja amit meg kell kapnia vagy nem...szerintem oly lényegtelen a végeredmény...vannak akik embereknek kozvetlenul okoztak a halalat es megusztak, mert alkukat kotottek vagy a gyoztes oldalon alltak... szerintem meg siman jobb helyzetbe vagytok, mint sokan a vilagon...
summa: éld és élvezd az életet amíg lehet, de ne mások kárára... (attól, hogy valaki árt neked még nem kell vissza ártani)
|