View Single Post
Old 05-08-2010, 19:08
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ezentul az intezo aljarol mindenkinek felkerulne a tetejere a bank aztan jonapot...
Sejtettem, hogy ez lesz az egyik ellenérv. Valószínűleg igaz is, de lesz, akinek nem felül lesz a bank, és olyankor ki lehet majd használni ezt. Sőt, ha valamiféle változás lesz, és a földterület függvényében több bankra lesz szükség, akkor ezzel a javaslattal lehetne jól kombinálni.
De még ha nincs is gyakorlati haszna a javaslatnak, én akkor is amellett vagyok, hogy nem működő épület ne működjön.

Ati, nagyon csúsztatsz. Nem azért legyen a bank az egyetlen épület, aminek foglalkoztatottsága számít körváltások között, mert a hasamra ütöttem és ezt választottam, hanem mert az nem logikus, hogy egy nem működő épület gyakorlatilag működik. Ha a bank az egyetlen olyan épület, aminél körváltások között is számít, hogy működik-e, akkor ki kell emelni a többi közül ebből a szempontból.

Hogyha nem működnek a kocsmáim, de tele vannak tolvajokkal, akkor az összes tolvajjal van számolva alvilági akciónál, vagy csak azokkal, akik működő kocsmákban vannak? Mert ha az utóbbi, akkor semennyire nem lenne kivétel a bank, hisz más épületnél is számít, hogy működik-e két körváltás között.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Padlócsempe For This Useful Post: