Thread: 1A események
View Single Post
Old 05-07-2010, 18:01
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Egy picit szemezgetek abból a kb 100 üzenetből, amit láttam. Véletlenül mind Iron "tollából" származott.

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Vityu most erre mi szükség? Láttuk mit tesztek nyomás alatt...bealszotok, meg ránk külditek Gárdi tesót kárpótlásul.
Most kár volt ez a nagystílű üzeneted igazán...de ha veled csak igy lehet kommunikálni akkor szólj, és felveszem a kesztyűt, nem puhánykodok, és nem próbálok meg hozzád kedveskedő levelet címezni.
Csak újra szeretném én is leszögezni, semmi, de semmi közöm ahhoz, hogy ment rátok Gárdi. Sőt, soha életben még csak itt külsőn se beszélgettem Gárdival... Te azt mondod, hogy rátok uszítottam, miközben képesek vagytok tényleg bármit megtenni, hogy nagyobbak, szebbek legyetek...

Annyit mondok, hogy a pék klán 1 éven belül morálisan szét fog esni... Persze, hogy nem biztos, de szerintem 1 év és nem lesz pék klán.

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
csabi: És tedd, hozzá, hogy nem is kezdeményezel semmit egyénibe, csak klánütésekkor mikor kimentek a kicsiket ütögetni. Mi igencsak kezdeményezünk, ezt bárki láthatja, és nem mindig az van amit szeretnénk, de ezért szép a játék. Szal mi lehet elfokozgatjuk az orit, de mi legalább merünk ütni és lesz ami lesz....és le lehet ujjazni, mert biztos lesz olyan aki lefogja
Iron, te mint klánvezér, igazán ismerhetnéd azt, hogy a legnagyobb országok különbsége nagymértékben befolyásolja a foglalt föld mennyiségét. Minél nagyobb az országod, annál jobban szűkül azoknak a klánoknak a száma, akiket még megéri megtámadni. Ha Csabi üt, nem a kicsik, akik semmit sem befolyásolnak, akkor bizony kicsit gyorsabban csökkenne a potenciális ellenfelek száma.
Mondj egy olyan okot, ami ezt felülírja!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post: