A férfi beszélni kezd. (Aki tud toroni nyelven, annak ismerős a nyelv, de mégsem érti, aki nem tud toroni nyelven, annak egyáltalán nem ismerős a nyelv hangzása, és természetesen ő sem ért belőle egy kukkot sem.) Minden mondat után a nőre néz, aki fordít nektek, erős akcentussal beszéli a közöst, de azért érthető, mit mond. A szöveg egyben így hangzik:
- Köszönt mindneki aki megjelent itt.
A következő miatt van szükség önök. Akadt némi családi probléma, valószínű vérontás is fog lenni. Mivel átutazóban a legegyszerű és leghatásos védelm a kalandozók nyújthatanak, van szükségem önök. A lehetséges támadók között hangsúlyos szerep kapnak Sogron hívők, kik a család ezen ügyeiben vannak érdekelve, valószínű velük és ügynökeikkel fogunk találkozni.
Az utázás előre nem megmondható időtartam fog igénybe venni addig tart, míg el nem érjük a biztonság jelentő cél. Hogy pontosan mi ez cél, az önök nem kell, hogy foglalkoztassa, hisz az önök feladat utunk során nem kalauzolás, hanem a biztonságunk megóvása.
A fizetség természetesen nem csekély lesz, fejenként 15 arany kap, amiből 5 arany (jószándék jele) előleg átvehetnek, a többi csak akkor ha oda értünk biztonság. Indulás, amint lehetséges.
És születnek emberek.
Last edited by Chris; 07-17-2006 at 14:42..
|