Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 05-06-2010, 10:34
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Sosem dobnék fel valakit aki kultúráltan elküld a sunyiba. [...]
Ezt én szeretném alátámasztani.
Jó pár éve (talán 2007 elején? - azt hiszem...) volt némi összetűzésünk Monróval, itt a külsőn vitatkoztunk valamiről. Már nem tudom miről, de nem is fontos...
Aztán találkoztunk személyesen. Nem tudta, hogy én vagyok az a srác a külső fórumról, de nem messze ültem tőle. Valakivel beszélt... És felemlegette, hogy volt egy gyerek a külsőn, akivel összeszólalkozott, és először azt hitte, hogy a gyerek egy idióta, de megváltozott a véleménye, mert az utolsó (elég hosszú) beírása ezt megcáfolta, nagyon intelligens hozzászólás volt, és teljesen átformálta a véleményét arról a srácról.
Akkor már valaki nézett minket, és ha jól rémlik, még fel is röhögött. Ekkor már én is vigyorogtam, aztán még egyszer bemutatkoztam neki... (Ugye akkoriban egy másik külső fórumos nickem volt itt, és amikor elmentem a hódítós találkozóra, én "Gee"ként mutatkoztam be megszokásból, így nem tudta, hogy én vagyok a Pax Hungaricum is.)
Bevallom, kevés dolog esett olyan jól, mint az, hogy a saját fülemmel hallottam, hogy megdicsért "a hátam mögött" egy olyan játékos, akinek a tudása messze meghaladja az enyémet.

Ezt csak azért mondom el, mert amikor egymás szidásában merült ki a beszélgetésünk, akkor nem dobott fel, és miután kiderült, hogy valójában nincs is bajunk egymással, még el is ismert.

Last edited by [HTPA]GeeForce; 05-06-2010 at 10:37..
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to [HTPA]GeeForce For This Useful Post: