Hogy lesz egy olyan fajból igénytelen akik mindenképp arra ítéltettek, hogy folyamatosan konfrontálódjanak a korölötűk lévőkkel?? Olyan világban, ahol egy lopás nem feltétlen derül ki, de egy hadi esemény után szép nagy piros vagy zöld üzenet jelenik meg a pontos adatokkal.
Ha az a törekvés, hogy kevés figyelmet igénylő mégis játszható fajt kreáljunk a hullából, azzal az a gond, hogy ha bármelyik fajnál erősebb lesz, mivel kevesebb figyelmet igényel felmerül a kérdés, hogy érdemes e azzal a fajjal játszani. Elviekben kinyírunk egy fajt. Bár biztosan sokan vannak azok is akik azért játszanak elffel, mert Tünde vér folyik az ereikben, illetve sok ork is kifesti magát esténként, hogy átélhesse orkságát, de a többség azért játszik egy fajjal, mert bízik annak sikerességében, a kezdők is. Ha kiderül, hogy van egy olyan faj, aki kisebb energiabefektetéssel legalább ugyan azt az erőt ki tudja termelni, én azt választanám, és ha nagyon sok időm van játszani, még mindig indíthatok még egy országot, ha felléptem.
Innen jön a gondolat, vagy az erősségi skála legaljára kerül, vagy a legtetejére. Ha mindenkinél gyengébb, akkor igen kevesek választanák lássuk be. Ezzel viszont oda jutottam, hogy a hulláknak valamiben a legjobbnak kell lennie, és semmihez nem ért csak a sereghez.
Így reménytelen vita a mostani helyzet.
Szerintem