Quote:
Originally Posted by Remedy
Ebben van nemi igazsag is, de par eve nincs ez a 225-os fedezes, mint emlitettem, en nem is fedeztem annyiert.
Ezt az elfes faj nelkuli fedezos dolgot meg latszik hogy nem probaltad, csak mondod. Kb 1 emberrol tudok, hogy megcsinalta, azt sem ertem hogy, akkor meg nem jatszottam A-ban.
Aztan Lopi bacsi probalta, de eleg hamar bevalasztotta a gnomot mert szet lett utve. Hidd el, ha vki faj nelkul fedezgetne feletek, Ti is lekapnatok onnan mint a szel.... Es orvendenetek hogy nektek fedez foldet. 
|
Én már az A-ban voltam mikor ment az ori felfele faj nélkül, de csíra voltam még és közöm sem volt hogy mi az a klánütés...
Nem volt nehéz, mert kb 420k érték körül már ott voltál az első 10-ben, engem még akkor a 9. helyről Észak klánja tolt le szemét módon, dehát ő ilyen. Gyorsan ki lehetett fedezni a sűrűből és pár mnt-vel mindent meg lehetett oldani, de mivel nekünk nem volt napi 4-5 mrd termelésünk csak jóformán fél mrd igy nem tudtuk megcsinálni, ha most lenne akkor nem fokozgatnék az ellenre vagy a ellentől az is biztos

Menne a napi 1k fedezés