Thread: 1A események
View Single Post
Old 05-03-2010, 13:55
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Szerintem meg arra gondolt, hogy régen sokakl könnyebb volt elérni azt amit most nagyon kemény munkával lehetne csak. 225/ heki a katifedezés 15k hekin is...miaz? Semmi...elfet feltölni faj nélkül 225 heki fedezéssel majd beváltani neki a fajt...mi az? Semmi..gyerekjáték volt...ezeket most nem lehet megcsinálni, szenvedni kell keményen, hogy földet szerezz, sikeres legyél, ezért van a sok elfokozás is mert muszáj! Régen nem volt muszáj, mert inkább fedeztek mint ütöttek...1 nagy klán simán összeharácsol pár mrd-t 1 nap, az meg napi 225 katis fedezéssel rengeteg föld volt / nap...nem volt nehéz elérni...most nagyon nehéz, de törekedni kell és nem a doppingról beszélni.
Ebben van nemi igazsag is, de par eve nincs ez a 225-os fedezes, mint emlitettem, en nem is fedeztem annyiert.

Ezt az elfes faj nelkuli fedezos dolgot meg latszik hogy nem probaltad, csak mondod. Kb 1 emberrol tudok, hogy megcsinalta, azt sem ertem hogy, akkor meg nem jatszottam A-ban.

Aztan Lopi bacsi probalta, de eleg hamar bevalasztotta a gnomot mert szet lett utve. Hidd el, ha vki faj nelkul fedezgetne feletek, Ti is lekapnatok onnan mint a szel.... Es orvendenetek hogy nektek fedez foldet.