Thread: 1A események
View Single Post
Old 05-03-2010, 13:20
NewJackCity NewJackCity is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Iron View Post
Jack, akkor indulj újra és próbálj visszajutni majd az 1 pontos dolgoddal, ok? Mert te onnan könnyen beszélsz... Ha a helyeden lennék én is erőltetném a bevezetsését, hogy még nehezebben verhessenek le onnan...de mivel nekünk alánk is kell figyelni és nem csak mi fokozhatunk igy nem olyan könnyű ez...
ha esetleg még nem tunt fel én támogatni szoktam az olyan javaslatokat is ha jók és a játék érdekeit szolgálják amik teljesen ellenkeznek az érdekeimmel
vicces hogy pont nekem mondod ezt
ha oszinte akarok lenni A-csopin csak 1 dolog segitene
az ha leujráznák az osszes orit a lépési hekijére
mert igy hogy ekkora orik vannak es mindenki félti a xaros foldjét
átláthatatlan mnt-hálozat jellemzi az egész játékot
oszintén rohadtul idegesit hogy mnt-t kotunk egy klánnal es az egész baráti korukkel be kell tartsuk mert ha betámadjuk a testvérklánjukat egybol bontják az mnt-t
és gyakorlatilag kotottunk egy klánnal mnt-t de kb 50 orit nem támadhatunk mert ok ezt természetesnek veszik hogy kiterjesztik az egész baráti korre
a nagyobb klánokbol alklánok alakulnak kiverik a xart is a kissebb feltorekvo klánokbol
akiknek elmegy a kedvuk a játéktol vagy csak elfel jáccanak nehogy beverjék oket
aztán csodálkoznak hogy alig jon uj játékos
lehet ezért ?
és lehet azért mert se egyéniben se klánban nincs esélyuk arra hogy elsők legyenek ?
és az oskovuletek akik ugyan tényleg éveket guriztek hogy feljussanak minden hasonlo javaslatot megvétoznak
mert a xaros egojukon tulra nem látnak es természetesnek veszik hogy ha ok 5szor akkorák akkor 5szor annyit termelnek és teljesen jogosnak vélik hogy tultermelik a tobbi játékost (amivel ellehetetlenitik hogy valaki utolérje oket )
és már olyan verforralo dolgokat javasolnak hogy hagy lépkedhessen be a vezér a klántársakhoz és vegye tele ijjal az inaktiv játékostársak oriját mikor megy felé sereg
tiszta vicc már a természetes szelekciot is meg akarják állitani egyesek hogy aki kioregszik es inaktiv azt leverik a francba
mindezt csak azért hogy védjék a xaros segguket
én azt is támogatnám hogy ujrazzuk le a csopit azt gyia ussuk egymást
hidd el nem a seggemet féltem azért támogatom a 10 ember 1 pontos rendszert
hanem azért mert hányok az elfokozásoktol és már eszembe jutott az is hogy abbahagyom mert igen idegesito tud lenni mikor elverunk 10en milliardokat es lessz belole 20 hekink
Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to NewJackCity For This Useful Post: