Quote:
Originally Posted by Remedy
Gondolom, erzed (bar ebbol az irasodbol ez nem derul ki, csak az arrogancia), hogy nem roviditesekrol van szo, hanem a felesleges idegen szavak felesleges hasznalatarol.
|
Mint azt korábban már említettem, a legtöbb netes közösség használ valamilyen szlenget. Még akkor is, ha az anyanyelv legszívesebben feltűrné az inge ujját és a tenyerébe köpne. Itt egy szép példa:
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ha minden magyar azt mondja az erepen, hogy reportoltam, a jelentettem helyett, az igen sajnalatos. 
|
A Hódítóval ellentétben az erepen a magyar játékosok aránya 100% helyett 7-8% felé közelít. A játék erősen nemzetközi jellege miatt kialakult egy furcsa, kettős belső "nyelv" (talán a néhány tucat szó jobban illik rá...), amely az angolon alapul, de mégis a legtöbb nemzet fiai a sajátjukra formálták. Ennek köszönhető, hogy szükség esetén akkor is megérti egymást két játékos, ha a valóságban nem beszélnek közös nyelvet.
(S ha már az arroganciámra utaltál, nem a fentiek a sajnálatosak, hanem az, hogy nem először akarsz beleszólni olyan dologba, amihez lövésed sincs...

)