Nem akarok védelmére kelni senkinek.
De meglátásom a dologban:
1. Ha tekiíró orid van akkor saját magad vállaltad hogy egy életképtelen országgal 120-130 könyvtárral tekit írsz ez által vállaltad hogy az olyan országok akik erősebbek és seregre gyúrnak tartalék gyűjtés helyett neked fognak állni, morálozni fognak rajtad esetleg megpróbálnak feltörni hogy kiszedjék a tekijeid.
2. Natohoz szólok mer ha jól értem ő az aki Benikét porolja mint jó asszony a szőnyeget

na szóval a lényeg a lényeg hogy én ismerem már elég régóta meg ismerem Annyira Redet hogy tudjam hogy ő nem az a fajta beszólogatos meg fellengzős típusú játékos illetve ember akin ekkora megtorlást kéne végezni

De ez szerény véleményem
Én hamarabb beszólok bárkinek

De egyébként még mindig szívesen várom a jlentkezőket akik W-be feljebb mernének jönni egy jó kis fájtra

Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...