Thread: Aréna
View Single Post
Old 04-25-2010, 21:59
Bobesz bá Bobesz bá is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 85%

Quote:
Originally Posted by Szesy View Post
Én csak azt mondom, hogy lehet szépen is veszeiteni!
Emelt fővel!
Nem így, sárdobálások közepete.
Karvalynak igaza van, ez egy 2 havonta újra induló JÁTÉK.

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak mivel van sorrend ergo győztes így vesztes is.
Persze csak itt az Arénában
Könnyű kívülről beszélni! Úgy hogy nem tudjátok mi volt és mi nem!
Én csak az eseményeket írtam le, mik történtek és hogyan. Valamiért ezt karvaly is úgy értékelte, hogy csalás volt, pedig én sose neveztem annak, és nem is írtam, hogy csalt volna.
Ő nevezte magát ennek. Ergo valami igazság mégis van benne.
Érdekes az is, hogy az egyik társa is visszásnak nevezte, ezt a helyzetet ami kialakult.
Első voltam 1 hónapig, tudtam, hogy nem lehetek első, ha egy szövi össze áll ellenem. Volt sok esélyük, hogy leüssenek, de ezekkel nem tudtak élni
De azért, egy kicsit fura nekem, hogy puszta véletlenül, egy komplett szövi egyik tagja se tart lényegében varázslót. 5000 pont különbségből simán gömböztem őket, mindezt úgy hogy ki tudtam védeni a szövi seregüket.
És mellettük meg volt egy MF, akinek nem kellett tartania a szövi támadásától, így tudott tartani annyi varit, hogy rengetni tudjon.
Ha ez nem történik meg, nem biztos, hogy be tudnak ütni akkor engem.
De nem adtam fel a dolgot, és vissza kapaszkodtam, és tudtma védeni is pár támadást, 1 hetes mészárlás, és földelés után.
Nem csalás volt ez, de úgy könnyü játszani, hogy haverokkal jövök, és valaki ezt képzi, valaki meg azt, és közösen támadjuk a másik 6-7 játékot, akik egymással is küzdenek.
Reply With Quote